Cum se face amenajarea corecta a casei ? Dar a unei case renovate?

Stilul industrial incepe sa devina din ce in ce mai prezent in amenajarile interioare, fiind adoptat in principal de tinerii care-si doresc un aspect fresh al locuintelor. In aceasta tematica se pune foarte mult accent pe elementele metalice, pe decoruri inovative, creative si functionale. Frumosul ramane frumos, dar ii este atribuit un plus de utilitate.

Chiar daca la prima vedere orice stil poate fi usor de folosit in amenajarea casei tale, pentru a avea parte de un rezultat pe masura asteptarilor, cel mai bine este sa apelezi la un specialist in design interior. Daca iti spun ca suntem o echipa de profesionisti, cu nenumarate proiecte terminate si foaaaarte multi clienti multumiti, te conving ? Uneori, sa spui clar, tare, ca te pricepi e foarte folositor, cineva sigur asta cauta ?

Asa m-am gandit si eu ?

Ce recomandari avem pentru furnizorii de gresie si faianta?

Noi recomandam produsele de la DELTASTUDIO.RO, dar si PiatraOnline.ro. Sunt niste firme de profesionisti si au o experienta vasta pe acest domeniu, alaturi de alti de profesionisti in constructii.

Ce recomandari avem pentru domeniul de constructii?

Ce recomandari avem pentru furnizorii de mobila?

Daca doresti ca sa ai o bucatarie mica la comanda in Bucuresti, Atelierul BUCURESTI de mobila la comanda este atunci recomandarea noastră!

Firma amenajari interioare
Zugraveli interioare
Renovari case vechi

Firma GOG CONSTRUCT BUCURESTI oferă aceste servicii la preturi mici dar in pas cu piața constructiilor din Romania. 

Vezi preturile noastre estimative pentru manoperă in constructii cu butonul de mai jos

 

GOG CONSTRUCT oferă prețuri mici pentru lucrări de construcții (renovare de case vechi, design interior si amenajari interioare dar si zugraveli interioare). Suntem o echipă tânără, cu ani de experiență în domeniu.

Servicii

Firma de amenajari interioare si renovari

OFERTA GRATUITA la
Serviciile GOG CONSTRUCT

Daca vrei mai multe informatii despre serviciile oferite de firma noastra, te invitam sa ne contactezi!

AMENAJARI INTERIOARE si RENOVARI COMPLETE,
ADAPTATE PE CLIENT!

Ce servicii oferim?

Iti oferim servicii complete de amenajari si renovari interioare si exterioare, deci tot ce ai nevoie pentru o renovare sau improspatare a casei:

Glet |Zugraveala |Vopsele decorative | Tencuieli decorative |Plafoane rigips |Pereti rigips |Gresie si faianta

Parchet |Plinta |Tencuieli | Zidarie |Instalatii sanitare |Instalatii electrice | Izolatii profesionale |

Deoarece fiecare lucrare e UNICA, preturile pot varia. Suna pentru o oferta emisa GRATUIT*!

FINISAJE SI PREFINISAJE

Nota- Preturile au crescut in ultima perioada asa cum au crescut si preturile pentru materiale, deci trebuie sa stiti ca aceste preturi de mai sus sunt estimative!

SUNA ACUM!
Sunt foarte fericit de munca baietilor de la GOG CONSTRUCT! Ii recomand mai ales ca au facut treaba de calitate, cu atentia cuvenita detaliilor.
Treaba profesionista,multumesc baieti! Recomand GOG CONSTRUCT!
Great job guys..Fast and affordable servicies, highly recommended!

Oferta emisa GRATUIT,cu mentiunea ca este o oferta personalizata lucrarii dvs, pretul emiterii sale va fi dedus din pret atunci cand semnam contractul .

"Firma de constructii
preturi mici si corecte"

GOG Construct este compania de care aveți nevoie pentru toate nevoile dumneavoastră în domeniul construcțiilor. Oferim servicii de amenajări interioare, renovări și servicii de zugrăveli în București.

GOG Construct ia o companie care oferă tot felul de lucrări de construcții, inclusiv design , renovări de case vechi și zugrăveli interioare în București.

CONTACT